Avblokker

Har du trøbbel med tilgang til et nettsted eller en app fordi du er i utlandet? Da opplever du sannsynligvis geografiske restriksjoner. Noen land blokkerer enkelt innhold hvis det ikke overholder deres lover eller moral. Men du trenger kanskje disse appene eller nettstedene allikevel. Her kan du lese artikler som kan hjelpe deg med å avblokkere nettsteder du trenger.

Strømming

Å se på favorittprogrammet ditt på nettet kan være en utfordring. Netflix, Hulu, Amazon Prime og HBO er ikke tilgjengelig i alle land. Heldigvis er det mulig og få tilgang til strømmetjenester ved å avblokkere dem med en VPN. Les alt om dette her.

Besøk artikkelen om strømming

Sensur

Sensur på nettet finnes i flere former. Myndigheter i enkelte land kan begrense nettilgang for å beskytte sin posisjon og opprettholde tradisjon og moral i befolkningen. Noen ganger er sensur brukt for nasjonal sikkerhet eller til og med økonomiske grunner. Les alt om nettsensur her.

Besøk artikkelen om sensur

Sport

Hvis du er en ivrig sports fan, så er det en stor sjansen for at du liker å følge dine favoritt kamper på nettet. Å ha tilgang til strømmer av din favorittsport når som helst, er en av de mange fordelene med internett. Med en VPN er dette mulig, uansett hvor du er i verden. For eksempel kan du enkelt se på sportskampene som normalt ikke sendes i ditt land. Er du i utlandet? Så kan du selvfølgelig fortsette å følge dine lokale klubber på dine vanlige strømme tjenester. Les mer om dette i vår komplette sportsseksjon.

Besøk artikkelen om Sport